Portofoliu Emilia

Studii: Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Ecologica

Vad mereu partea buna si frumoasa al oricarui produs/serviciu si reusesc sa scot in evidenta toate calitatile, prin texte si fotografii inspirate.

Ma adaptez foarte repede provocarilor, asa ca nu te gandi ca poate domeniul tau poate fi prea mult pentru mine.

Ofera-mi ceva sa promovez si lasa-ma sa te surprind.

”Mananc” social media pe paine si ”respir” Instagram. Munca mea este de fapt pasiunea mea. 

Lasa-ma sa-ti arat ca nu exista limite in acest domeniu. 

Esti catalogat drept un client ”pretentios”? Ne potrivim, imi plac provocarile profesionale si profesionistii. 

Daca vrei sa ma cunosti mai bine: 

Am experienta in Social Media de 2 ani si jumatate. Am creat continut si am administrat peste 25 pagini de Facebook, Instagram si LinkedIn.

Paginile au avut continut divers, de la dulciuri romanesti traditionale, biscuiti, la conferinte, tabere interne si externe, lactate, servicii broker credite, utilaje depozite marfa, plasturi, produse farmaceutice, produse pentru dezinfectarea mainilor, un conac boieresc, sosete, magazin produse vegane, suplimente alimentare, amenajari locuri de joaca, vanzare carte, service telefoane, tablete & accesorii, am administrat si chiar si contul unei vedete tv. 

 

Iubesc fotografia si am realizat fotografii artistice si de produs pentru paginile pe care le-am administrat. De asemenea, editez toate fotografiile postate.

Felul meu de a fi m-a ajuta foarte mult in crearea continutului. Imi place sa ies in evidenta prin ceea de fac, sa creez continut original, diferit. 

Imi plac evenimentele corporate, daca ai nevoie de un om pe ”teren” pentru postari de la fata locului sunt omul potrivit. 

Nu-mi place sa fur idei, imi place sa fure altii idei de la mine. Umorul nu va lipsi din postarile mele, de asta te pot asigura. 🙂